- 1. ממליחים את הדגים במלח ומניחים את הדגים בקערה לשעתיים וחצי.
-
- 2. שוטפים את הדגים מן המלח. קוצצים דק מאוד את חבילת הפטרוזיליה ואת חבילת הכוסברה ושמים בקערה.
-
- 3. את גבעולי הסלרי קוצצים לחתיכות גדולות. לוקחים דג אחד וממלאים אותו בשן שום אחת ובמעט פטרוזיליה, חוזרים על הפעולה עם שאר הדגים.
-
- 4. שמים את הדגים בסיר. מפזרים פטרוזיליה מעל. את שיני השום שמים במקומות שונים בסיר. שמים את מיץ הלימון ואת המים בסיר (חשוב שהמים לא יכסו את הדגים לגמרי).
-
- 5. שמים את השמן ואת המלח והפלפל. מבשלים בלהבה גבוהה עד שהדגים רותחים ולאחר הרתיחה מעבירים לאש נמוכה לחצי שעה בישול.
-
- 6. מגישים כל דג עם נוזלי הרוטב בליווי לחם.