פסטה אנטיפסטי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת פסטה קונכיות
- 2 בטטות חתוכות לקוביות בינוניות
- 1 חציל חתוך לקוביות
- 2 קישואים חתוכים לעיגולים דקים
- 7 עגבניות מיובשות קצוצות
- עלי רוזמרין לפי הטעם
- 1/2 כוס שמן זית
- 15-20 זיתים שחורים, מגורענים וחתוכים
- מלח ופלפל שחור
- לקישוט:
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח, עד שהם אל-דנטה (מעט קשים).
- 2. מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את הבטטות ומטגנים עד קבלת גוון חום. מוסיפים את החצילים, הקישואים, הרוזמרין, מלח ופלפל שחור. מטגנים עד שהירקות מתרככים.
- 3. מוסיפים את העגבניות והזיתים ומטגנים כ-3 דקות.
- 4. מערבבים עם הפסטה ומגישים. מקשטים עם כוסברה.