וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה אנטיפסטי

מתכון מאת: אודי ליפסטר,udilipster@hotmail.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה קונכיות
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות בינוניות
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 2 קישואים חתוכים לעיגולים דקים
  • 7 עגבניות מיובשות קצוצות
  • עלי רוזמרין לפי הטעם
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 15-20 זיתים שחורים, מגורענים וחתוכים
  • מלח ופלפל שחור
  • לקישוט:
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח, עד שהם אל-דנטה (מעט קשים).
  • 2. מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את הבטטות ומטגנים עד קבלת גוון חום. מוסיפים את החצילים, הקישואים, הרוזמרין, מלח ופלפל שחור. מטגנים עד שהירקות מתרככים.
  • 3. מוסיפים את העגבניות והזיתים ומטגנים כ-3 דקות.
  • 4. מערבבים עם הפסטה ומגישים. מקשטים עם כוסברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully