- 1. שמים את הביצים והסוכר בבאן מארי (קערה המונחת על סיר ובו מים רותחים בבעבוע איטי. חשוב שהקערה לא תבוא במגע עם המים ורק עם האדים) וטורפים עד שהתערובת חמה, אבל לא חמה מדי כדי שלא תהפוך לחביתה (50 מעלות צלזיוס). מסננים כדי להיפטר מגושי הביצים ומעבירים לקערת המערבל.
-
- 2. מערבבים את הגבינה בקערה ומוסיפים לביצים. מקציפים במהירות איטית עד שהתערובת מתקררת. מעבירים לקערה אחרת.
-
- 3. מקציפים את השמנת המתוקה לקצף רך. מעבירים לקערה עם תערובת הביצים והגבינה ומקפלים בעדינות.
-
- 4. ממלאים גביעי יין עד לשליש מגובהם. מערבבים את הקפה המוכן עם הליקר, טובלים את הבישקוטים ומסדרים בכוסות. זורים מעל אבקת אספרסו, ממלאים בעוד קצף ולבסוף זורים עוד אספרסו וקקאו. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.