רוטב הדרים
רוטב ויניגרט הדרים לסלט של השף אביב רגב מקימבה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים לליטר רוטב:
- כוס שמן זית
- כוס שמן סויה
- כף גדושה חרדל דיז'ון חלק
- 2 כפות דבש
- 4 שיני שום
- כוס מיץ תפוזים
- חצי כוס מיץ לימון
- קורט מלח
- קורט פלפל
אופן ההכנה
- מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למעט השמנים למעבד מזון ומפעילים על מהירות נמוכה למשך 2 דקות.
- מוסיפים את השמנים בהזלפה איטית (בעזרת קנקן) תוך כדי ערבוב, עד לקבלת נוזל חלק מרקם, מבריק ומעט סמיך.
- מתבלים במלח ופלפל ומגישים על סלט עלים: חסות, רוקט ועשבי תיבול.