תבשיל תרד

התבשיל המבוקש של השף דודי שיק ממסעדת "ימה"

מתכון מאת: שירי כץ, mouse.co.il
עלי תרד. מערכת וואלה!
עלי תרד

מצרכים

  • 800 גר' תרד (שקית אחת של תרד, פרי גליל)
  • 100 גר' חמאה
  • 150 גר' קמח
  • 1 ליטר שמנת מתוקה קורט מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה חלקה.
  • 2. מוסיפים לרביכה את השמנת המתוקה, מערבבים ומתבלים במלח, שום כתוש, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
  • 3. מוסיפים את התרד לסיר ומערבבים. מבשלים עד לקבלת מרקם דייסתי וסמיך

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully