תבשיל תרד
התבשיל המבוקש של השף דודי שיק ממסעדת "ימה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 800 גר' תרד (שקית אחת של תרד, פרי גליל)
- 100 גר' חמאה
- 150 גר' קמח
- 1 ליטר שמנת מתוקה קורט מלח
- 2 שיני שום כתושות
- קורט אגוז מוסקט
- קורט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה חלקה.
- 2. מוסיפים לרביכה את השמנת המתוקה, מערבבים ומתבלים במלח, שום כתוש, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
- 3. מוסיפים את התרד לסיר ומערבבים. מבשלים עד לקבלת מרקם דייסתי וסמיך