- 1. שוטפים היטב את הפלפלים מסירים בסכין קטנה את החלק העליון, מנקים את הפלפל מתוכנו ושומרים את החלק שהוסר לסגירת הפלפל
-
- 2. הכנת המילוי:
- מכינים חצי כוס אורז מבשלים בכוס מים ומעט מלח במשך 5 דקות
-
- 3. מטגנים את הבצל קצוץ דק, מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו
- מוסיפים לפי הטעם שום, פלפל שחור מלח תבלין לבשר.
- מוסיפים את הצנוברים.
-
- 4. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
-
- 5. ממלאים את הפלפלים וסוגרים.
-
- 6. בסיר קטן מכינים את רוטב מיץ העגבניות. מטגנים במעט שמן זית בצל בינוני קצוץ דק מוסיפים את רסק העגבניות , 2 כוסות מים רותחים, פלפל, שום, מלח, עלי פטרוזיליה קצוצים.
- בוחשים היטב על לקבלת רוטב אחיד
-
- 6. מניחים את הפלפלים בסיר גדול בעמידה כשהקודקוד כלפי מטה.
- יוצקים את הרוטב מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך שעה.