ריבת בצל
מחפשים תוספת מתקתקה שתלווה את הסטייק שלכם או את כבד האווז? למה שלא תכינו ריבת בצל ביתית, מכה בצלים וכוס אחת של יין אדום?
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג בצל אדום יבש
- 1 כוס יין אדום מתוק
- 1/2 1 כוסות סוכר חום
- 1/2 כוס חומץ בלסמי משובח
- קצת שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל עד שהוא הופך מבריק. מוסיפים את היין האדום והסוכר החום מבשלים כרבע שעה ומצמצמים את הנוזל.
- 2. מוסיפים חומץ בלסמי מצמצמים שוב ונזהרים שלא לשרוף את הריבה.