וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה בבטטה ושום

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטה. ShutterStock
בטטה

מצרכים למתכון

  • 1 בטטה, קלפוה וחתוכה לקוביות
  • 2 בצלים, קצוצים דק
  • 8-10 שיני שום כתושות
  • שמן זית לטיגון
  • פטרוזיליה, קצוצה
  • בזיליקום, קצוץ
  • מעטפלפלים אדומים חריפים, לפי הטעם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 חבילת פסטה (עדיף קונכיות)
  • ניתן להוסיף מעט שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת עמוקה וגדולה. מטגנים את הבצל והבטטה עד שהבטטה מתרככת.
  • 2. מוסיפים את השום הכתוש, הפלפלים האדומים, הפטרוזיליה והבזיליקום. ממליחים ומפלפלים ואם אוהבים מוסיפים מעט שמנת.
  • 3. במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 4. מוסיפים את הפסטה לתערובת הבטטה ומבשלים יחד מספר דקות תוך ערבוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully