וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוסקה צמחונית עם עגבניות וחצילים

מתכון מאת: מערכת וואלה

ירקות - אילוסטרציה. Artoday
ירקות - אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 2 חצילים בינוניים פרוסים
  • 3 עגבניות גדולות פרוסות דק
  • 2 בצלים בינוניים פרוסים דק
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • 3 ביצים
  • 375 גרם גבינה לבנה (מיכל וחצי)
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • מלח, פלפל שחור, שום
  • גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים קלות את פרוסות החציל, סופגים את השמן ומרפדים בהן תחתית תבנית חסינת אש.
  • 2. מניחים על פרוסות החציל מחצית מפרוסות העגבניה ופרוסות הבצל.
  • 3. מערבבים את הגבינה, הקמח, אבקת מרק פטריות, תבלינים ו-2 ביצים. שופכים את התערובת על פרוסות הירקות שבתבנית. מסדרים מעל שכבה נוספת של פרוסות עגבניות, חצילים ובצל (לפי הסדר הזה).
  • 4. לרוקן את רסק העגבניות לקערה. למלא את כלי הרסק במים ולהוסיף לקערה. להוסיף ביצה, מלח ופלפל ומעט סוכר ולערבב. לשפוך על הפרוסות.
  • 5. לאפות כ-30 דקות בחום גבוה. לאחר שהמוסקה קיבלה צבע יפה לכבות את התנור, לפזר גבינה צהובה מגוררת ולהשאיר בתנור הכבוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully