- 1. מטגנים קלות את פרוסות החציל, סופגים את השמן ומרפדים בהן תחתית תבנית חסינת אש.
-
- 2. מניחים על פרוסות החציל מחצית מפרוסות העגבניה ופרוסות הבצל.
-
- 3. מערבבים את הגבינה, הקמח, אבקת מרק פטריות, תבלינים ו-2 ביצים. שופכים את התערובת על פרוסות הירקות שבתבנית. מסדרים מעל שכבה נוספת של פרוסות עגבניות, חצילים ובצל (לפי הסדר הזה).
-
- 4. לרוקן את רסק העגבניות לקערה. למלא את כלי הרסק במים ולהוסיף לקערה. להוסיף ביצה, מלח ופלפל ומעט סוכר ולערבב. לשפוך על הפרוסות.
-
- 5. לאפות כ-30 דקות בחום גבוה. לאחר שהמוסקה קיבלה צבע יפה לכבות את התנור, לפזר גבינה צהובה מגוררת ולהשאיר בתנור הכבוי.