פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אספרגוס ברוטב הולנדז

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אספרגוס (Artoday)
      אספרגוס (Artoday)

      מצרכים

      • 1 חבילת אספרגוס בינונים בקוטר אצבע
      • רוטב הולנדז (ראה מתכון מצורף)
      • חמאה

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את האספרגוס לאורך של כ-20 ס"מ וקולפים בעזרת קולפן ירקות בעדינות את חלקו הירוק והקשיח.
      • 2. מבשלים במי מלח רותחים ללא מכסה כ-6 דקות עד שהאספרגוס רך (אל דנטה) ומוציאים לקערת מי קרח לעצור את הבישול.
      • 3. מחממים מחבת כבדה, ממיסים מעט חמאה, מוסיפים את האספרגוס ומגלגלים בחמאה. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את רוטב ההולנדז החם ומגישים.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות