וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרגוס ברוטב הולנדז

מתכון מאת: מערכת וואלה

אספרגוס. Artoday
אספרגוס

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת אספרגוס בינונים בקוטר אצבע
  • רוטב הולנדז (ראה מתכון מצורף)
  • חמאה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האספרגוס לאורך של כ-20 ס"מ וקולפים בעזרת קולפן ירקות בעדינות את חלקו הירוק והקשיח.
  • 2. מבשלים במי מלח רותחים ללא מכסה כ-6 דקות עד שהאספרגוס רך (אל דנטה) ומוציאים לקערת מי קרח לעצור את הבישול.
  • 3. מחממים מחבת כבדה, ממיסים מעט חמאה, מוסיפים את האספרגוס ומגלגלים בחמאה. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את רוטב ההולנדז החם ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully