וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב הולנדז

מתכון מאת: מערכת וואלה

בצל. Artoday
בצל

מצרכים למתכון

  • 2 שאלוט קצוצים דק
  • 1 חבילת עירית קצוצה
  • 2 כוסות יין לבן
  • 8 חלמונים
  • 6 כפות מים
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • כף חמאה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר בישול מצמצמים את היין הלבן והשאלוט עד שכל נוזלי היין מתאדים.
  • 2. מוסיפים את המים, החלמונים והעירית ומבשלים עוד מספר דקות.
  • מעבירים לקערה ומקציפים לקצף תפוח ויציב.
  • 3. מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה. מערבבים עם תערובת החלמונים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully