- 1. מערבבים את הפירות, הסוכר והקינמון בקערה גדולה. מעבירים למסננת מעל קערה ומשהים חצי שעה עד שהנוזלים יתנקזו. שומרים את הנוזלים.
-
- 2. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים בנדיבות בחמאה ומקמחים 2 תבניות טארט בקוטר 20 ס"מ עם תחתית נשלפת.
-
- 3. מחלקים את הבצק ל-2 ויוצרים מכל חלק עיגול בעובי כ-6 ס"מ. מניחים את הבצק בתבניות ומהדקים. מנקבים חורים במזלג בתחתית ומברישים בביצה הטרופה. משהים במקום חמים למשך כ-20 דקות.
-
- 4. ממלאים את הבצק בפירות ואופים עד שהקצוות שחומים למדי - כ-25 דקות. מניחים להתקרר 15 דקות ואז מוציאים מהתבנית ע"י התחתית הנשלפת.
-
- 5. מכינים את הזיגוג: מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהקורנפלור והמים בסיר קטן עד לרתיחה. ממיסים את הקורנפלור במים, מוסיפים ובוחשים עד שהתערובת מסמיכה - כדקה.
- מורחים על העוגה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.