וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם פלפלים וגבינה

מהיום ועד שבועות תופסים את הבמה הראשית מתכוני הגבינה ואל תשכחו שהם אחלה לא רק לימי החג

מתכון מאת: mouse.co.il

פסטה מוקרמת. ShutterStock
פסטה מוקרמת

מצרכים למתכון

  • חומרים ל - 4 מנות:
  • 400 גר' פסטה "פוזילי"
  • כוס שמן זית
  • 5 שיני שום פרוסות דק
  • 6 פלפלים אדומים
  • 1 כפית טימין טרי
  • מעט פטרוזיליה
  • מיץ מלימון אחד וקליפה מגוררת
  • 1 עגבניה קצוצה וקלופה דק
  • 150 גר' גבינת קשקבל חתוכה בקולפן ל"סרטים דקים"
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

אופן ההכנה

  • קולים את הפלפלים על להבת הגז עד שקליפתם משחירה
  • מצננים וקולפים (בלי מים!). חותכים לרצועות.
  • מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • הרוטב:
  • מחממים 3 כפות משמן הזית ומטגנים את שיני השום להזהבה קלה.
  • מוסיפים את הפלפלים, הטימין וקליפת הלימון. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, העגבניה והפטרוזיליה ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את שאר שמן הזית. מכבים את האש.
  • מערבבים את הפסטה והרוטב ומפזרים מעל את הקשקבל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully