וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וודקה אגסים וציפורן של "תהל"

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגסים. ShutterStock
אגסים

מצרכים למתכון

  • 1 ליטר ודקה, עדיף איכותית ולא דומיננטית בטעמי המקור שלה
  • 3-4 אגסים פרוסים דק-דק
  • 4 מסמרי ציפורן
  • 2 כפות גדושות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. לתוך בקבוק יפה ונקי (שמתאים בנפח כמובן) להכניס את פרוסות האגסים (פשוט לגלגל אותן ולדחוף פנימה). להוסיף את הסוכר, הציפורן והוודקה.
  • 2. ביומיים-שלושה הראשונים יש להפוך מדי פעם כדי שהסוכר יימס ואז לשכוח במקום חשוך וקריר למשך חודש. להשאיר את האגסים בפנים לדקורציה.
  • 3. להגיש קפוא-קפוא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully