וודקה אגסים וציפורן של "תהל"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ליטר ודקה, עדיף איכותית ולא דומיננטית בטעמי המקור שלה
- 3-4 אגסים פרוסים דק-דק
- 4 מסמרי ציפורן
- 2 כפות גדושות סוכר
אופן ההכנה
- 1. לתוך בקבוק יפה ונקי (שמתאים בנפח כמובן) להכניס את פרוסות האגסים (פשוט לגלגל אותן ולדחוף פנימה). להוסיף את הסוכר, הציפורן והוודקה.
- 2. ביומיים-שלושה הראשונים יש להפוך מדי פעם כדי שהסוכר יימס ואז לשכוח במקום חשוך וקריר למשך חודש. להשאיר את האגסים בפנים לדקורציה.
- 3. להגיש קפוא-קפוא.