פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלמון בתנור

      חמישה מרכיבים בלבד- זו כל מה שהמנה הזו דורשת. ומדוע שתדרוש יותר? הרי סלמון טוב וטרי לא זקוק להרבה, רק לכמה חברים מעודנים שילוו אותו אל מסעו בתנור.

      8 מדרגים / 3.71 כוכבים

      סלמון בתנור של מסעדת דלאל (נמרוד סונדרס)
      סלמון בתנור של מסעדת דלאל (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 4 פרוסות דג סלמון (מומלץ לבקש מהקצב לפרוס את החלק הקדמי של הדג)
      • עלים ירוקים לפי הטעם: סלרי, פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום
      • מעט שום כתוש
      • פלפל שחור גרוס
      • שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מחמים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מניחים בתבנית דף אפיה. מפזרים את העלים הירוקים ומניחים את פרוסות הדג.
      • 3. מורחים את השום על הדג ומוסיפים פלפל שחור לפי הטעם. מטפטפים על הדג שמן זית בנדיבות.
      • 4. אופים כ-20 דקות, עד שהדג מזהיב קלות. מומלץ להגיש עם ירקות אפויים ונתח לימון.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -