וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון בתנור הכי קל להכנה

דג סלמון מחמישה מרכיבים, שכל אחד יכול להכין בקלות. כאשר דג הסלמון טרי הוא לא זקוק להרבה, רק לכמה חברים מעודנים שילוו אותו במסעו לתנור

מתכון מאת: מערכת וואלה אוכל

10 דקות עבודה,30 דקות סה"כ,קלי קלות,4 יחידות,4 סועדים
דג סלמון בתנור/צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: נעה קנריק. עריכה: ירדנה עבודי-פוקס

מצרכים למתכון

    • 4פרוסותדג סלמון (מומלץ לבקש מהקצב לפרוס את החלק הקדמי של הדג)
    • צרורסלרי לפי הטעם
    • צרורבזיליקום לפי הטעם
    • צרורפטרוזיליה לפי הטעם
    • צרורשמיר לפי הטעם
    • 1-2שיני שום כתושות
    • ½כוסשמן זית
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה של סלמון בתנור

איך מכינים סלמון בתנור?

  • 1
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2
    מרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים את העלים הירוקים לפי הטעם ומניחים מעל את פרוסות הדג.
  • 3
    מערבבים בקערית שום כתוש עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומברישים את נתחי הדג.
  • 4
    אופים כ-15 דקות, רק עד שהדג מזהיב קלות. שימו לב לא לייבש אותו.
  • 5
    מומלץ להגיש לצד הסלמון בתנור ירקות אפויים ופלח לימון.
  • 6
    שלבי ההכנה בתמונות
    שלב 1 - מחממים תנור ל-200 מעלות/ShutterStock
    שלב 2 - מפזרים את העלים הירוקים בתבנית האפייה/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק
    שלב 3 - מניחים את הדג בתבנית/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק
    שלב 4 -מתבלים בשום, מלח, פלפל ושמן זית/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק
    שלב 5 - אופים 15 דקות בתנור ומגישים/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק
  • מתכון לסלמון ברוטב אסיאתי של רועי סופר

  • סלמון בקארי ולמון גראס

  • סלמון צלוי בעשבי תיבול

  • סלמון ברוטב שמנת פלפלים

  • קציצות דגים

  • פילדה דג בקראסט עשבי תיבול

  • ספרינג רול ממולא בסלמון

  • תעשימה - דג עטוף בבצק

  • קציצות דגים ברוטב מטבוחה

  • לברק בתבשיל שומר ופול ירוק

  • נזיד דגים פרובנסאל

  • קציצות כרישה ומוסר ים

  • תבשיל דגים בסגנון הודי

  • סלמון עם ירקות בתנור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully