מתכונים חמים

סלמון בתנור הכי קל להכנה

דג סלמון מחמישה מרכיבים, שכל אחד יכול להכין בקלות. כאשר דג הסלמון טרי הוא לא זקוק להרבה, רק לכמה חברים מעודנים שילוו אותו במסעו לתנור

מתכון מאת: מערכת וואלה! אוכל
  • 10 דקות עבודה

  • 30 דקות סה"כ

  • קלי קלות

  • 4 יחידות

  • 4 סועדים

דג סלמון בתנור (צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: נעה קנריק. עריכה: ירדנה עבודי-פוקס)

מחשבון המרות

המצרכים להכנת סלמון בתנור

    • 4 פרוסותדג סלמון (מומלץ לבקש מהקצב לפרוס את החלק הקדמי של הדג)
    • צרורסלרי לפי הטעם
    • צרורבזיליקום לפי הטעם
    • צרורפטרוזיליה לפי הטעם
    • צרורשמיר לפי הטעם
    • 1-2 שיני שום כתושות
    • ½ כוסשמן זית
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה של סלמון בתנור

איך מכינים סלמון בתנור?

  • 1מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2מרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים את העלים הירוקים לפי הטעם ומניחים מעל את פרוסות הדג.
  • 3מערבבים בקערית שום כתוש עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומברישים את נתחי הדג.
  • 4אופים כ-15 דקות, רק עד שהדג מזהיב קלות. שימו לב לא לייבש אותו.
  • 5מומלץ להגיש לצד הסלמון בתנור ירקות אפויים ופלח לימון.
  • 6שלבי ההכנה בתמונות

    שלב 1 - מחממים תנור ל-200 מעלות (צילום: ShutterStock)

    שלב 2 - מפזרים את העלים הירוקים בתבנית האפייה (צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: נעה קנריק)

    שלב 3 - מניחים את הדג בתבנית (צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: נעה קנריק)

    שלב 4 -מתבלים בשום, מלח, פלפל ושמן זית (צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: נעה קנריק)

    שלב 5 - אופים 15 דקות בתנור ומגישים (צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: נעה קנריק)

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully