סלמון בתנור הכי קל להכנה
דג סלמון מחמישה מרכיבים, שכל אחד יכול להכין בקלות. כאשר דג הסלמון טרי הוא לא זקוק להרבה, רק לכמה חברים מעודנים שילוו אותו במסעו לתנור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4פרוסותדג סלמון (מומלץ לבקש מהקצב לפרוס את החלק הקדמי של הדג)
- צרורסלרי לפי הטעם
- צרורבזיליקום לפי הטעם
- צרורפטרוזיליה לפי הטעם
- צרורשמיר לפי הטעם
- 1-2שיני שום כתושות
- ½כוסשמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מחשבון המרות
אופן ההכנה של סלמון בתנור
איך מכינים סלמון בתנור?
- 1מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2מרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים את העלים הירוקים לפי הטעם ומניחים מעל את פרוסות הדג.
- 3מערבבים בקערית שום כתוש עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומברישים את נתחי הדג.
- 4אופים כ-15 דקות, רק עד שהדג מזהיב קלות. שימו לב לא לייבש אותו.
- 5מומלץ להגיש לצד הסלמון בתנור ירקות אפויים ופלח לימון.
- 6שלבי ההכנה בתמונות
שלב 1 - מחממים תנור ל-200 מעלות/ShutterStock שלב 2 - מפזרים את העלים הירוקים בתבנית האפייה/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק שלב 3 - מניחים את הדג בתבנית/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק שלב 4 -מתבלים בשום, מלח, פלפל ושמן זית/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק שלב 5 - אופים 15 דקות בתנור ומגישים/אלון מסיקה,סטיילינג: נעה קנריק