- 1. יוצקים לסיר קטן את החלב, מים, שמנת מתוקה, קורנפלור ומי הורדים. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת.
-
- 2. מרגע הרתיחה מערבבים במהירות למשך דקה, מורידים מהאש ומוזגים מיד לצלוחיות פלסטיק קטנות. מכניסים למקרר ללא כיסוי (כאשר המלבי חם) למשך כחצי שעה.
-
- 3. מכינים את הסירופ: מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה
- ומרתיחים במשך שתי דקות.
-
- 4. מורידים מהאש ומכניסים למקרר את הסירופ בעודו חם.
-
- 5. שמים בתבנית קטנה את הבוטנים, הקוקוס והסוכר החום והמכניסים לתנור בחום של 160 מעלות. מערבבים כל מספר דקות, עד שכל התערובת הופכת לזהובה.
-
- 6. מוציאים מהתנור ומצננים.
-
- 7. מוזגים את הרוטב ותערובת הבוטנים על המלבי.
-
- חומרים ל-10 מנות