- לתחתית:
- 1. להקציף את החלבונים. כאשר מתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בארבע-חמש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
-
- 2. לערבב חלמונים, ברנדי, שמן, תמצית וניל וקורט מלח. להוסיף לקצף בתנועות עטיפה.
-
- 3. להוסיף לתערובת בתנועות עטיפה בשתיים-שלוש פעמים את הקמח והקקאו.
-
- 4. ליצוק את התערובת לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני כ- 50 דקות.
-
- להכנת הקרם:
- 1. לבשל בסיר בינוני אגוזים טחונים, סוכר ומים. לצנן את התערובת היטב.
-
- 2. להקציף את השמנת המתוקה עד שנהפכת לקצפת גמישה. להוסיף לקצפת את תערובת האגוזים ולערבב בתנועות עטיפה.
-
- לשכבה העליונה:
- 1. לשמן נייר אפייה על תבנית.
-
- 2. להקציף את החלבונים וכשהקצף חזק מוסיפים סוכר. למרוח את הקצף על נייר האפיה ולאפות בחום נמוך כ-3-4 שעות.
-
-
- מסדרים את העוגה: מניחים על מגש את התחתית, עליה מוסיפים את הקצפת ועליה מניחים את הקצף האפוי.
-
- הערה: ניתן לשמור מעט מהקרם ולהזליף אותו לקישוט על העוגה ועליו לפזר שבבי אגוזי קליפורניה.