- 1. מייבשים היטב את הדגים. ממליחים ומפלפלים אותם מבפנים ובמחוץ. מקמחים ומנערים את שאריות הקמח.
-
- 2. ממיסים 60 גרם חמאה במחבת אובלית לדגים, ומשחימים את הדגים משני הצדדים.
-
- 3. מנמיכים את הלהבה ומטגנים 6 דקות על כל צד. מוציאים את הפורלים לצלחת הגשה מרכזית, ומכסים קלות בנייר כסף.
-
- 4. בינתיים קולים את השקדים במחבת יבשה, תוך כדי הקפצה קלה, עד שהם קלויים לצבע חום בהיר.
-
- 5. מוסיפים למחבת את שארית החמאה ומביאים לבעבוע קל ולצבע חום בהיר, מוסיפים מיץ מחצי לימון ואת השקדים ושופכים על הפורלים. מקשטים בפלחי לימונים ופרחי פטרוזיליה.