לחם מנגו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות קינמון
- 3 ביצים
- 3/4 כוס שמן
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים
- 2 כפיות אבקת אפייה
- קורט מלח
- 1/2 1 כוס סוכר
- 2 כוסות מנגו חתוך לקוביות
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, מלבד האגוזים. יוצרים גומה באמצע.
- 2. לתוך הגומה מוסיפים את הביצים, הסוכר, השמן, המנגו והאגוזים. מערבבים הכל היטב.
- 3. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוארכת. אופים כשעה בחום של 180 מעלות.