וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ירקות ופסטה מהיר

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות למרק ירקות ופסטה

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק ירקות ביתי – 00:35:00. נמרוד סונדרס
מרק ירקות ביתי – 00:35:00

מצרכים למתכון

  • ל-6-4 מנות:
  • 3 עגבניות גדולות, בשלות, קלופות, מגורענות וחתוכות לקוביות
  • ½ 1 כוס גרגרי תירס
  • ½ 1 כוס פרחי ברוקולי
  • ½ 1 כוס פרחי כרובית
  • ½ כוס פרוסות סלרי צעיר (גבעולים)
  • ½ כוס קוביות גזר
  • 4-6 כוסות מים עם אבקת מרק בטעם זך
  • צרור עשבי תבלין: פטרוזיליה, גבעול סלרי ושמיר
  • 1 קופסא שעועית לבנה משומרת ומסוננת (כ- 250 ג' אחרי סינון)
  • 1 כוס פסטה קטנה יבשה
  • מלח ופלפל שחור
  • להגשה:
  • תערובת של עלי בזיליקום קצוצים, כמה טיפות שמן זית ושום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל הירקות הטריים בסיר עמוק. יוצקים את המרק ומביאים לרתיחה.
  • 2. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את צרור עשבי התבלין, מתבלים , מכסים ומבשלים כ-15 דקות.
  • 3. מוסיפים את השעועית המסוננת והפסטה ומערבבים בעדינות. אם יש צורך, מוסיפים נוזלים. ממשיכים לבעבע, עד שהפסטה מוכנה, כ-10–15 דקות.
  • 4. מוציאים את עשבי התבלין, מתקנים את התיבול לפי הטעם ומגישים עם תערובת הבזיליקום והרבה לחם טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully