וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירוק עם ענבים וטוסט גבינת עיזים

'אסם' הוציאה לשוק לאחרונה רטבים חדשים לסלט המבוססים על שמן וחומץ (ויניגרט, חרדל ודבש ובלסמי) כתוספת לרטבים הקלאסיים המבוססים ברובם על מיונז. המתכון הבא משדרג את הסלט הירוק הבסיסי בעזרת ענבים, עשבי תיבול ותוספת של טוסטים שתענוג לכרסם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אשכול ענבים. מערכת וואלה
אשכול ענבים

מצרכים למתכון

  • חומרים למנה אחת:
  • 1.5-2 כוסות עלי חסה מגוונים וקרועים ביד
  • 1-2 ענפי שמיר מפורקים ביד לענפונים קטנים
  • כ-12 ענבים שחורים חצויים-מגורענים
  • כ-12 לבנים חצויים-מגורענים
  • 3 ענפי רוקט קרועים ביד (לא חייבים)
  • 1 כף גדושה רוטב חרדל ודבש של 'אסם'
  • מלח ופלפל גרוס טרי
  • לטוסטים:
  • 3 פרוסות בגט עגולות צלויות לטוסט (ניצן להכין מראש)
  • 3 פרוסות גבינת עיזים פרומעז (בעובי של 7 מ"מ בערך)
  • מעט עלי טימין טריים
  • מעט דבש

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את עלי החסה עם השמיר והרוקט ועורמים בצלחת אישית
  • 2. מוסיפים ענבים במרכז הסלט.
  • 3. מדליקים את הגריל בתנור. מורחים פרוסת פרומעז על הטוסט, בוזקים מעט טימין וזולפים מעט דבש, אופים את הטוסטים הקטנים, עד שהגבינה מבעבעת קלות ונצרבת מעט (כ-4 דקות במרחק של 7 מ"מ מרשת הגריל)
  • 4. זולפים את הרוטב על הסלט, מניחים את הטוסטים של הגבינה בשולי הסלט ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully