וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלחי גזר בווק

קוצצים בקופיץ (ראו כתבה מקושרת) אחרי שהסרתם לגזרים את השפיץ

מתכון מאת: מערכת וואלה

גזר. מערכת וואלה
גזר

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות מים
  • 6 גזרים
  • 2 כפות חמאה או שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מעט דבש או סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים 2 כוסות מים בקומקום חשמלי.
  • 2. קולפים כ-6 גזרים יפים ורעננים, ומסירים קצוות. חוצים כל גזר לרוחב, ואז לאורך בקופיץ.
  • 3. שמים את קלחי הגזר עם מעט מלח בווק, עם המים, מכסים ומניחים לבעבע על אש גדולה 5 עד 7 דקות. מסירים מכסה, מבשלים עוד 3 דקות.
  • 4. תוך כדי בישול, מוסיפים 2 כפות חמאה או שמן זית, מלח, פלפל, 4 כפות פטרוזיליה קצוצה וקמצוץ דבש או סוכר, לפי הטעם.
  • 5. מאדים, מערבבים (במקלות בישול, אם יש. תענוג לעבוד אתם), עד שהמים כמעט מתאדים וכל קלח מזוגג מעט (בערך 5 דקות).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully