סלט וולדורף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קופסא אננס חתוך לקוביות
- 1/2 קילו תפוחי עץ גרנד
- 150-200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
- מיץ מחצי לימון
- 1/2 כוס שמנת מתוקה צמחית
- 1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את התפוחים וחותכים לרצועות דקות (אפשר גם קוביות). שופכים מעל את מיץ הלימון כדי שלא ישחירו.
- 2. מקציפים את השמנת עם סוכר וניל.
- 3. מסננים את התפוחים, מוסיפים את קוביות האננס, אגוזי המלך והקצפת. בוחשים בעדינות ומשהים כשעתיים במקרר לספיגת הטעמים.
- 4. מגישים קר כתוספת או כמנה אחרונה.