וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונסומה בקר

מתכון לפסח של שף קולין גילון ממלון "דניאל" .

מתכון מאת: מערכת וואלה

קונסומה בקר עם קרעפלך (מלון דניאל). מערכת וואלה
קונסומה בקר עם קרעפלך (מלון דניאל)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-8 סועדים:
  • 500 גר' צוואר/כתף בקר נקי משומן
  • 500 גר' זנב בקר נקי משומן
  • 500 גר' עצמות בקר נקי משומן
  • 2 עצמות מעופות או 300 גר' כנפיים עוף
  • 5 ליטר מים
  • 2 גזרים
  • ½ בצל
  • 2 מסמרי ציפורן
  • 2 שיני שום
  • 1 לפת
  • עלי דפנה
  • טימין
  • 1 כרישה
  • 1 עגבניה נקייה מתוכן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. בכדי לנקות את הבשר יש להביא לרתיחה מים קרים, לשטוף את העצמות ולמלא את הסיר מחדש ב- 5 ליטר מים ולהרתיח שנית עם הבשר והעצמות.
  • 2. חוצים את העגבניות, הלפת הכרישה והגזר. מוסיפים טימין, שום מעט מלח גס וגרגרי פלפל שחור ומרתיחים 4 שעות.
  • 3. מקררים היטב, מגרדים את שכבת השומן ומסננים.
  • תוספת למרק:
  • לחתוך דק מאוד 2 גזר ו-2 כרישה ולהוסיף לכל צלחת לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully