רוטב הברבקיו המושלם
בדיוק המתכון שחיפשתם לקראת יום העצמאות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם בייקון קצוץ
- 2 כוסות בצל קצוץ
- 1 כפית פלפל שחור, טחון טרי
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אבקת בצל
- 1/2 כפית פלפל לבן
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- 2 כוסות ציר עוף
- 21 1 כוסות קטשופ
- 1 כוס דבש
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות שום כתוש
- 1 כפית טבסקו
אופן ההכנה
- 1. במחבת מטגנים את הבייקון, בשומן של עצמו, על אש נמוכה, עד שהוא משחים ונעשה פריך. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-10 דקות עד שהוא מזהיב.
- 2. מוסיפים למחבת את התבלינים היבשים ואחרי כשתי דקות של ערבוב, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה.
- 3. מצננים מעט ומרסקים במעבד מזון. ניתן לשמור בקירור כשבוע.