וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב הברבקיו המושלם

בדיוק המתכון שחיפשתם לקראת יום העצמאות

מתכון מאת: מערכת וואלה

מנגל בשר על האש. מערכת וואלה!
מנגל בשר על האש

מצרכים למתכון

  • 200 גרם בייקון קצוץ
  • 2 כוסות בצל קצוץ
  • 1 כפית פלפל שחור, טחון טרי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 2 כוסות ציר עוף
  • 21 1 כוסות קטשופ
  • 1 כוס דבש
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1 כפית טבסקו

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מטגנים את הבייקון, בשומן של עצמו, על אש נמוכה, עד שהוא משחים ונעשה פריך. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-10 דקות עד שהוא מזהיב.
  • 2. מוסיפים למחבת את התבלינים היבשים ואחרי כשתי דקות של ערבוב, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה.
  • 3. מצננים מעט ומרסקים במעבד מזון. ניתן לשמור בקירור כשבוע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully