- הכנת התותים המוקפצים:
-
- 1. מבשלים יחד את הסוכר והחמאה. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד רתיחה.
-
- 2. נותנים לתבשיל להצטמצם במשך כ-5 דקות. מורידים מהאש.
-
- 3. מניחים את התותים ונותנים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר.
-
- הכנת סורבה גבינת עזים:
-
- 1. מבשלים את כל החומרים עד לקבלת סירופ. מורידים מהאש ומקררים.
-
- 2. מוסיפים 300 גר' גבינת עזים שמנה . מערבבים ושמים במכונת גלידה. אם אין מכונת גלידה, אפשר לשים את התערובת בסיר ולצנן בפריזר.
-
- הצעת הגשה:
- מניחים כדור גלידה באמצע הצלחת (עם או בלי פירורי בצק פריכים) ומפזרים את התותים מסביב.