וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סאמוסה

כיסנים צמחוניים בסגנון הודי

מתכון מאת: מערכת וואלה

כרובית. מערכת וואלה!
כרובית

מצרכים למתכון

  • תפוח-אדמה בינוני
  • ½ 1 כוסות פרחי כרובית (200 גרם)
  • כוס אפונה קפואה
  • עגבנייה
  • בצל
  • 1 כפית כמון
  • כפית קארי
  • 1 כפית כוסברה קצוצה
  • 2 כוסות קמח
  • 2/3 כוס מים
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כוס שמן
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוח-האדמה לקוביות קטנות ומבשלים במים עם פרחי הכרובית והאפונה כ-30 דקות, עד שתפוח-האדמה מתרכך אך לא מתפורר, ומסננים.
  • 2. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הכרובית, תפוח-האדמה והאפונה המבושלים ומערבבים.
  • 3. מוסיפים את התבלינים. קוצצים את העגבנייה, מוסיפים לתערובת המיטגנת, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות.
  • 4. מערבלים את הקמח, המים, המלח והשמן לבצק אחיד.
  • 5. יוצרים מהתערובת 5 כדורים, ומשטחים כל כדור לעיגול דק.
  • 6. מניחים את המלית על חצי מכל עיגול בצק, ובחצי השני מכסים ומהדקים מכל הצדדים.
  • 7. מטגנים את הכיסנים בשמן משני הצדדים, עד לקבלת גוון חום בהיר.
  • הערה
  • הערה: ניתן להשתמש בתערובת המילוי כמנה עיקרית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully