- 1. חותכים את תפוח-האדמה לקוביות קטנות ומבשלים במים עם פרחי הכרובית והאפונה כ-30 דקות, עד שתפוח-האדמה מתרכך אך לא מתפורר, ומסננים.
-
- 2. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הכרובית, תפוח-האדמה והאפונה המבושלים ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים את התבלינים. קוצצים את העגבנייה, מוסיפים לתערובת המיטגנת, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות.
-
- 4. מערבלים את הקמח, המים, המלח והשמן לבצק אחיד.
-
- 5. יוצרים מהתערובת 5 כדורים, ומשטחים כל כדור לעיגול דק.
-
- 6. מניחים את המלית על חצי מכל עיגול בצק, ובחצי השני מכסים ומהדקים מכל הצדדים.
-
- 7. מטגנים את הכיסנים בשמן משני הצדדים, עד לקבלת גוון חום בהיר.
- הערה
-
- הערה: ניתן להשתמש בתערובת המילוי כמנה עיקרית.