פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה בורי ברוטב עשבי תיבול

      מה יכול להיות טוב יותר לארוחת ערב חגיגית מדג בורי, השוחה ברוטב של הרבה ירוקים בשמנת? קבלו מתכון של מסעדת "חסילון" בהרצליה פיתוח.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דגים בשורי בורי (יח
      דגים בשורי בורי (יח"צ , אנטולי מיכאלו)

      מצרכים

      • ל- 4 מנות:
      • 4 נתחי פילה בורי
      • לרוטב:
      • 20 גר' בזיליקום
      • 20 גר' רוזמרין
      • 40 גר' פטרוזיליה
      • 15 גר' כוסברה
      • 15 גר' למון גראס
      • 15 גר' ג'ינג'ר
      • 25 גר' שום
      • 8 כפות שמן זית
      • 120 מ"ל שמנת מתוקה
      • מלח פלפל לפי טעם

      אופן ההכנה

      • 1. הכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומערבבים עד להשגת תערובת, שמים במחבת ומחממים.
      • 2. הכנת הדג: מקמחים את הבורי בקמח תירס, מטגנים במחבת ואחר כך מכניסים לתנור בחום 200 מעלות ל-12 דקות.
      • 3. שופכים את הרוטב החם על צלחת ומניחים את הדג על הרוטב ומגישים

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -