וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה בורי ברוטב עשבי תיבול

מה יכול להיות טוב יותר לארוחת ערב חגיגית מדג בורי, השוחה ברוטב של הרבה ירוקים בשמנת? קבלו מתכון של מסעדת "חסילון" בהרצליה פיתוח.

מתכון מאת: מערכת וואלה

דגים בשורי בורי. אנטולי מיכאלו,
דגים בשורי בורי/אנטולי מיכאלו

מצרכים למתכון

  • ל- 4 מנות:
  • 4 נתחי פילה בורי
  • לרוטב:
  • 20 גר' בזיליקום
  • 20 גר' רוזמרין
  • 40 גר' פטרוזיליה
  • 15 גר' כוסברה
  • 15 גר' למון גראס
  • 15 גר' ג'ינג'ר
  • 25 גר' שום
  • 8 כפות שמן זית
  • 120 מ"ל שמנת מתוקה
  • מלח פלפל לפי טעם

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומערבבים עד להשגת תערובת, שמים במחבת ומחממים.
  • 2. הכנת הדג: מקמחים את הבורי בקמח תירס, מטגנים במחבת ואחר כך מכניסים לתנור בחום 200 מעלות ל-12 דקות.
  • 3. שופכים את הרוטב החם על צלחת ומניחים את הדג על הרוטב ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully