פילה בורי ברוטב עשבי תיבול
מה יכול להיות טוב יותר לארוחת ערב חגיגית מדג בורי, השוחה ברוטב של הרבה ירוקים בשמנת? קבלו מתכון של מסעדת "חסילון" בהרצליה פיתוח.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 4 מנות:
- 4 נתחי פילה בורי
- לרוטב:
- 20 גר' בזיליקום
- 20 גר' רוזמרין
- 40 גר' פטרוזיליה
- 15 גר' כוסברה
- 15 גר' למון גראס
- 15 גר' ג'ינג'ר
- 25 גר' שום
- 8 כפות שמן זית
- 120 מ"ל שמנת מתוקה
- מלח פלפל לפי טעם
אופן ההכנה
- 1. הכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומערבבים עד להשגת תערובת, שמים במחבת ומחממים.
- 2. הכנת הדג: מקמחים את הבורי בקמח תירס, מטגנים במחבת ואחר כך מכניסים לתנור בחום 200 מעלות ל-12 דקות.
- 3. שופכים את הרוטב החם על צלחת ומניחים את הדג על הרוטב ומגישים