מאפה ספגטי עם עלי רוקט ושמנת
מצרכים למתכון
- 1 חבילת ספגטי
- חופן עלי רוקט
- 1 בצל קצוץ
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 מיכל רסק עגבניות
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- שמן לטיגון
- 1/2 כוס גבינה צהובה רגילה
- גבינת פרמזן
אופן ההכנה
- מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
- מטגנים את הבצל בשמן עד שמזהיב ומוסיפים את עלי הרוקט. מערבבים עוד כ-2-3 דקות עד שהעלים מתרככים.
- מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
- מוסיפים את השמנת המתוקה ורסק העגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית מלבנית ומשומנת. מפזרים את גבינת הפרמזן מעל ואופים בחום בינוני 30-45 דקות.