וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה ספגטי עם עלי רוקט ושמנת

מאפה פסטה. נמרוד סונדרס
מאפה פסטה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת ספגטי
  • חופן עלי רוקט
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 מיכל רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • שמן לטיגון
  • 1/2 כוס גבינה צהובה רגילה
  • גבינת פרמזן

אופן ההכנה

  • מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
  • מטגנים את הבצל בשמן עד שמזהיב ומוסיפים את עלי הרוקט. מערבבים עוד כ-2-3 דקות עד שהעלים מתרככים.
  • מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה ורסק העגבניות ומערבבים.
  • מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית מלבנית ומשומנת. מפזרים את גבינת הפרמזן מעל ואופים בחום בינוני 30-45 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully