וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטה טונה

מתכון של מסעדת "מקיאטו" בתל אביב, שיכול להתאים גם להכנה של פטה סלמון. כמות הלימון שתבחרו לשים והשום הטרי, יקבעו את טעמו של הפטה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

עוטפים בניילון ומכניסים למקרר. לירז אלה
עוטפים בניילון ומכניסים למקרר

מצרכים למתכון

  • ½ ק"ג טונה
  • 200 סמ"ק שמנת מתוקה
  • לימון סחוט טרי
  • כפית שום כתוש
  • כפית פלפל לבן
  • 14 גרם ג'לטין מומסים ברבע כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים את הטונה במעבד מזון ומוסיפים שמנת מתוקה, לימון סחוט, כפית שום כתוש, כפית פלפל לבן וג'לטין.
  • 2. מוסיפים כוס מים קרים (יש להשתמש במים רותחים שקוררו לחלוטין). מערבבים הכל יחד ומכניסים למקרר. אפשר לקשט בפרוסות לימון או ירק (עדיף למזוג לתוך תבנית אינגלישקייק).
  • * המתכון מתאים גם להכנת פטה סלמון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully