וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קורן דוג

מתכון של צחי בוקששתר מתוך התפריט של "טמפל בר", הפאב האירי בסינמה סיטי.

מתכון מאת: מערכת וואלה

נקניקיית קורן דוג אמריקאית. ShutterStock
נקניקיית קורן דוג אמריקאית

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 6 נקניקיות מאיכות משובחת
  • 6 שיפודי עץ ארוכים
  • שמן לטיגון עמוק
  • לבלילה:
  • 1 כוס קמח תירס צהוב (כמו לממליגה)
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 2 כפיות אבקת חרדל
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אבקת אפייה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן או מרגרינה מומסת
  • להגשה: קעריות עם קטשופ, חרדל ומיונז מתובל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את רכיבי הבלילה בבלנדר.
  • 2. מניחים לבלילה לנוח כמה דקות ויוצקים לכוס עמוקה.
  • 3. משחילים כל נקניקייה על שיפוד לאורך.
  • 4. מחממים את השמן (חשוב שהשמן יהיה עמוק מאוד).
  • 5. טובלים כל נקניקייה בכוס הבלילה, מחזיקים בצידו השני של השיפוד. מעבירים למטגנת, מטגנים תוך החזקת השיפוד כדי שהנקניקייה לא תיגע בכלי הטיגון.
  • 7. מוציאים מהשמן, ממתינים שניות כדי שהציפוי לא יהיה לוהט מדי ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully