- 1. להכנת הבצק מערבבים את הקמח עם הסוכר והקינמון, מפוררים פנימה את החמאה, מוסיפים את הביצה ומים במידת הצורך. אוספים לכדור בצק, מכסים ומצננים 20 דקות במקרר.
-
- 2. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ, מרפדים בהם תבניות טארט אישיות. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
-
- 3. בנתיים שמים את השוקולד בקערה. מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד, מערבבים היטב, מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
-
- 4. ממיסים כף חמאה במחבת כבדה ומטגנים בה את קוביות התפוחים עם הדבש. כשהתפוחים חמים יוצקים מעל את הברנדי ומדליקים. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות נוספות.
-
- 5. יוצקים לבצק את תערובת השוקולד ומוסיפים את קוביות התפוחים. אופים 15 דקות נוספות. מגישים בטמפרטורת החדר עם כדור גלידה וניל או סורבה תפוחים.