- 1. מניחים את האורז במססנת ושוטפים היטב במים.
-
- 2. שמים את האורז בסיר עם החלב והווניל, מכסים ומבשלים כ-25 דקות על אש בינונית, עד שהאורז רך ורוב החלב נספג.
-
- 3. מרחיקים את הווניל ומוסיפים את הסוכר והחלמון.
-
- 4. ממיסים את הג'לטין בשלוש כפות מים על אש נמוכה ומוסיפים לאורז.
-
- 5.מקציפים את השמנת ומקפלים עם האורז.
-
- 6. מעבירים לתבנית מוארכת מרופדת ביריעת ניילון נצמד ומצננים.
-
- 7. שוטפים את התותים ומייבשים על מגבות נייר, יוצקים עליהם מעט ליקר (או על הפירות האחרים). הופכים את הקציפה על צלחת הגשה, מסירים את יריעת הניילון ומפזרים מעל וליד את הפירות.
-
- 8. כל מנה מכילה כ-155 קלוריות, כ-3 גרם חלבון, כ-7 גרם שומן, כ-20 גרם פחמימות.