וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרין פטה ותרד

בלי חצילים ופלפלים קלויים, בלי הרבה עבודה, בלי אפייה: "תנובה" מגישה לכם מתכון מיוחד לכבוד חג השבועות של טרין מגבינת פטה, עם תרד ועשבי תיבול.

מתכון מאת: מערכת וואלה

טרין פטה ותרד סופי. מערכת וואלה
טרין פטה ותרד סופי

מצרכים למתכון

  • 1/2 קילו תרד חלוט קצוץ
  • 200 גר' אגוזים קצוצים
  • 1 גביע גבינת פטה
  • 75 גר' חמאה
  • פלפל
  • עלי מרווה
  • זעתר
  • 3 גבעולי טימין רק העלים
  • תבנית אינגליש קייק 25

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון מעבדים את גבינת הפטה והחמאה. מוסיפים את הפלפל, עלי המרווה, ועלי הטימין במהלך העיבוד.
  • 2. מרפדים את תבנית האינגליש קייק באגוזים קצוצים. מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית מהדקים ומיישרים. שוטחים מלמעלה את עלי התרד.
  • 3. מכניסים לצינון במקרר למשך שעתיים וחצי כאשר התבנית מכוסה.
  • 4. לפני ההגשה מוציאים את הטרין מן התבנית ומניחים על גבי צלחת הגשה.
  • 5. ניתן להוסיף עלי תרד טריים חלוטים ושטופים בצידי הטרין לקישוט ולצקת מעל מעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully