אפרסקים אפויים במילוי גבינה
קינוח קליל מבית טרה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-5 מנות:
- 10 חצאי אפרסקים (טריים או משומרים)
- 1 גביע גבינה לבנה 3%
- 1 1/2 כפות סירופ מייפל
- חלבון ביצה
- 1 כף סוכר
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- מעט חמאה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הגבינה עם הסירופ מייפל.
- 2. מקציפים במיקסר יד את החלבון ביצה והסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת הגבינה.
- 3. מסדרים את חצאי האפרסקים על תבנית משומנת במעט חמאה.
- 4. מזלפים את תערובת הגבינה במרכז חצאי האפרסקים
- 5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 5 דקות.
- מומלץ להגיש את האפרסקים חמים.