פסטה ברוטב חמאת מרווה
למי שלא מפחד מ-100 גר' חמאה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4-6 מנות:
- 500 גרם פסטה מבושלת ומסוננת
- 100 גרם חמאה
- 1 כף שמן זית
- 5-4 עלי מרווה
- מלח ופלפל שחור, טחון טרי
- להגשה: פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
- 1. במחבת ממיסים את החמאה עם שמן זית, מוסיפים את עלי המרווה, מנערים מעט את המחבת ומוסיפים פסטה מבושלת ומסוננת.
- 2. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פרמזן.
- ואפשר גם קצת אחרת