וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב חמאת מרווה

למי שלא מפחד מ-100 גר' חמאה

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרווה (תאגיד משתלות חישתיל).
מרווה (תאגיד משתלות חישתיל)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4-6 מנות:
  • 500 גרם פסטה מבושלת ומסוננת
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כף שמן זית
  • 5-4 עלי מרווה
  • מלח ופלפל שחור, טחון טרי
  • להגשה: פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. במחבת ממיסים את החמאה עם שמן זית, מוסיפים את עלי המרווה, מנערים מעט את המחבת ומוסיפים פסטה מבושלת ומסוננת.
  • 2. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פרמזן.
  • ואפשר גם קצת אחרת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully