וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נקטרינות צלויות בגריל עם פטה

הטעם המתקתק והחמצמץ של הנקטרינות בא לאיזון מושלם במנה הזו בזכות הרכות והעדינות של גבינת הפטה, ובזכות הרוקט שמעניק טריות לסלט.

מתכון מאת: מערכת וואלה

נקטרינות צלויות עם פטה ורוקט (מסעדת לילית).
נקטרינות צלויות עם פטה ורוקט (מסעדת לילית)

מצרכים למתכון

  • 6 נקטרינות חצויות מגולענות
  • 100 גרם רוקט
  • 100 גרם גבינת פטה פרוסה דק
  • 4 פרוסות לחם שאור
  • 100 מל' חומץ בלסמי
  • 50 מל' שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מצמצמים את הבלסמי בסיר קטן עד חצי מהנפח המקורי.
  • 2. מניחים את הנקטרינות החצויות על גריל פחמים (אפשר גם במחבת פסים לוהטת).
  • 3. מושחים את פרוסות לחם השאור בשמן זית וקולים על גריל הפחמים למשך מספר דקות.
  • 4. מורידים את הלחם מהגריל וקורעים ממנו חתיכות גסות.
  • 5. מערבבים את הלחם, הרוקט והנקטרינות החמות עם מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 6. מניחים מעל את גבינת הפטה, מזלפים מעט חומץ בלסמי ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully