וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירוק

מתכון של עפרית חצקלביץ'.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט ירוק - לכתבת בראנץ. מערכת וואלה
סלט ירוק - לכתבת בראנץ

מצרכים למתכון

  • 2 שקיות עלי בייבי שטופים או עלי חסה שטופים
  • ½ שקית עלי תרד יפניים ו/או עלי סלק
  • אם קונים "ירוקים" לא שטופים חובה לוודא שהעלים מיובשים היטב.
  • 1 תפוח עץ גרני סמית פרוס דק ללא גלעינים
  • 100 גר' גבינת עזים עזת טעם
  • ¼ בצל סגול חתוך לטבעות דקיקות
  • לרוטב:
  • 8 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1 כף מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • והטוויסט: כפית ריבת עגבניות (אפשר להמיר בדבש או בריבת משמש)

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערת סלט עמוקה (שנוח לערבב בה הרבה עלים בקלות) את כל העלים, את התפוח, גבינת העזים והבצל.
  • 2. מערבבים את חומרי הרוטב בכלי (הכי נוח צנצנת זכוכית שאפשר לסגור ולנער).
  • 3. מתבלים את הסלט ממש לפני ההגשה, מערבבים היטב כך שהרוטב "ילטף" את העלים אבל לא יטביע אותם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully