וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלוואח עם בננות

מלאווח לא תמיד צריך להיות מלווה בעגבניות. עפרית חצקלביץ' מציעה להפוך אותו לסוג של קינוח, באמצעות שילובן של בננות, דבש וקינמון.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מלוואח בננות בסאלוף ובניו אבי ביטון. אפיק גבאי
מלוואח בננות בסאלוף ובניו אבי ביטון

מצרכים למתכון

  • בצק עלים מהסוג שנמכר בריבועים, מופשר במקרר לילה (8 ריבועי בצק)
  • 4 בננות מאוד בשלות פרוסות לעיגולים
  • 50 גר' חמאה חתוכה ל-8 פרוסות
  • 1 כפית דבש מומסת ב-1/2 כוס מים רותחים
  • קינמון ואגוז מוסקט לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את ריבועי בצק העלים על נייר אפיה בתבנית. מסדרים את עיגולי הבננות על ריבועי הבצק, מורחים דבש מומס, מפזרים קינמון ואגוז מוסקט לפי הטעם, פרוסות חמאה.
  • 2. לפני ההגשה אופים בחום של 180 מעלות במשך 13 דקות. המאפים מוכנים כשהבצק נראה אפוי והבננות מושחמות אך לא שרופות, מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully