וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרפלה ומוצרלה בניחוח זוטה וקורנית

מתכון של מחלבות "גד" ותאגיד המשתלות "חישתיל" במסגרת פסטיבל התבלין המתקיים בימים אלה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פרפלה מוצורלה (של מחלבות גד ופסטיבל התבלין).
פרפלה מוצורלה (של מחלבות גד ופסטיבל התבלין)

מצרכים למתכון

  • 3 מלפפונים (ללא ליבה)
  • 1 בצל סגול
  • 2 גזר
  • 2 שיני שום
  • שמן זית
  • 1 כף spicy & sweet עגבניות צ'ילי
  • 500 גר' פסטה פרפלה מבושלת
  • 200 גר' גבינת מוצרלה "גד" פרוסה לרצועות
  • 2 גבעולי זוטה לבנה טרייה (עלים בלבד)
  • 2 כפות קורנית לימונית טרייה וקצוצה
  • 2 גבעולים של ריחן סגול לקישוט
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הירקות לפרוסות ומאדים במחבת עם מעט שמן זית.
  • 2. מוסיפים spicy & sweet ופסטה ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים גבינת מוצרלה ותבלינים טריים ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
  • להגשה: מעבירים לקערה, מעטרים בריחן סגול ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully