פרפלה ומוצרלה בניחוח זוטה וקורנית
מתכון של מחלבות "גד" ותאגיד המשתלות "חישתיל" במסגרת פסטיבל התבלין המתקיים בימים אלה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 מלפפונים (ללא ליבה)
- 1 בצל סגול
- 2 גזר
- 2 שיני שום
- שמן זית
- 1 כף spicy & sweet עגבניות צ'ילי
- 500 גר' פסטה פרפלה מבושלת
- 200 גר' גבינת מוצרלה "גד" פרוסה לרצועות
- 2 גבעולי זוטה לבנה טרייה (עלים בלבד)
- 2 כפות קורנית לימונית טרייה וקצוצה
- 2 גבעולים של ריחן סגול לקישוט
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הירקות לפרוסות ומאדים במחבת עם מעט שמן זית.
- 2. מוסיפים spicy & sweet ופסטה ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים גבינת מוצרלה ותבלינים טריים ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
- להגשה: מעבירים לקערה, מעטרים בריחן סגול ומגישים.