רביולי ריקוטה אל פסטו
הרביולי אוהב יותר מכל להחביא בתוכו גבינת ריקוטה רכה ונימוחה. כמה כפות של פסטו הוא כל הרוטב שהרביולי זקוק לו. מתכון של קרלו לאי מתוך הספר "פסטה כל אחד יכול".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 4 כפות פסטו
- 750 גר' רביולי ממולא בריקוטה מוכן מראש.
אופן ההכנה
- 1. בסיר גדול מרתיחים 3 ליטר מים עם 3 כפות מלח.
- שופכים את השמנת המתוקה לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית-גבוה עד שהשמנת מצטמצמת לחצי כוס. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפסטו.
- 2. מבשלים את הרביולי הטרי למשך 7 דקות, או את הרביולי המוכן לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערה. שופכים את רוטב הפסטו לתוך הקערה, מערבבים ומגישים מיד.