פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קארי דלעת ותרד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דלעת (מערכת וואלה! NEWS)
      דלעת (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • קילו דלעת חתוכה לקוביות בינוניות (כ-3 סמ')
      • שמן או גהי (חמאה מזוקקת) לטיגון
      • 2 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי לפרוסות
      • 2 שיני שום מעוכות
      • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
      • 2 פלפלונים קצוצים
      • 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
      • 1 כפית זרעי כמון טחונים
      • 1 כפית זרעי חרדל שחור
      • ½ כפית כמון
      • 300 מל' שמנת מתוקה
      • 250 גר' עלי תרד שטופים
      • 3 עלי קארי
      • חופן כוסברה קצוצה
      • שקדים פרוסים וקלויים לעיטור

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים בסיר בצלים עד הזהבה. מוסיפים ג'ינג'ר, שום, פלפלונים ותבלינים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים דלעת ושמנת.
      • 2. מבשלים בסיר מכוסה כ-20 דקות עד שהדלעת מתרככת. מוסיפים את עלי התרד וממשיכים לבשל ללא מכסה תוך כדי בחישה מדי פעם (כדי לצמצם את הרוטב) עד שעלי התרד מתרככים (כ-5 דקות).
      • לפני ההגשה מפזרים את השקדים הקלויים.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -