וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קארי דלעת ותרד

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

דלעת. מערכת וואלה
דלעת

מצרכים למתכון

  • קילו דלעת חתוכה לקוביות בינוניות (כ-3 סמ')
  • שמן או גהי (חמאה מזוקקת) לטיגון
  • 2 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי לפרוסות
  • 2 שיני שום מעוכות
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 2 פלפלונים קצוצים
  • 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1 כפית זרעי כמון טחונים
  • 1 כפית זרעי חרדל שחור
  • ½ כפית כמון
  • 300 מל' שמנת מתוקה
  • 250 גר' עלי תרד שטופים
  • 3 עלי קארי
  • חופן כוסברה קצוצה
  • שקדים פרוסים וקלויים לעיטור

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בסיר בצלים עד הזהבה. מוסיפים ג'ינג'ר, שום, פלפלונים ותבלינים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים דלעת ושמנת.
  • 2. מבשלים בסיר מכוסה כ-20 דקות עד שהדלעת מתרככת. מוסיפים את עלי התרד וממשיכים לבשל ללא מכסה תוך כדי בחישה מדי פעם (כדי לצמצם את הרוטב) עד שעלי התרד מתרככים (כ-5 דקות).
  • לפני ההגשה מפזרים את השקדים הקלויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully