- 1. ממיסים את הסוכר במים על להבה בינונית מבלי להגיע לרתיחה עד להמסה מלאה. מרתיחים מבלי לערבב כ5 דקות עד לקבלת סמיכות סירופית. בעדינות מערבבים פנימה את מי הורדים והפיסטוקים ומורידים מהאש (מחממים שוב לפני הוספת הגולב ג'אמון).
-
- הכנת הגולב:
- 1. מערבבים את החומרים היבשים בקערה, מוסיפים בבחישה את החמאה.
-
- 2. מוסיפים את היוגורט והמים ומערבבים עד לקבלת עיסה הומוגנית (ומעט יבשה).
-
- 3. מכדררים עיגולים מכמות של כפית ומטגנים בשמן עמוק חם עד לגוון חום-זהוב. יש לשים לב לא לחמם את השמן יותר מדי כי אז הכדורים יישרפו עוד לפני שבושלו דיים.
-
- 4. מוציאים מהשמן, מייבשים ומספיגים שומנים בנייר סופג.
-
- 5. לפני ההגשה מערבבים בעדינות את הגולבים בסירופ החם ומגישים עם סירופ ופיסטוקים.