פסטה פרג
מה עיקרית מתוקה לאוהבי הז'אנר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 ג' פסטה פוזילי
- 200 גר' שמנת מתוקה
- 50 גר' סוכר חום
- 1 תרמיל וניל
- 25 חמאה
- 1 כף חומץ בלסמי
- 200 גר' פרג טחון
אופן ההכנה
- 1. בסיר שטוח מביאים לרתיחה את חומרי הרוטב מלבד הפרג, (את תרמיל הווניל חוצים לאורכו מוציאים את הגרגרים בעזרת סכין ומוסיפים לסיר). כשהנוזל רותח מסלקים את תרמיל הווניל ומוסיפים את הפרג. מביאים לרתיחה תוך בחישה מתמדת ומכבים את האש.
- 2. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
- 3. מוסיפים את הפסטה לסיר הפרג, מקפיצים מספר שניות ומגישים.