- 1. מזליפים מיץ לימון על נתחי העוף ומשהים מעט. בינתיים מאדים את הסלרי והבצל במרגרינה ובשמןזית עד שמתחילים להתרכך, מתבלים במלח ופלפל.
-
- 2. מוסיפים את פירורי הלחם (שמכינים במעבד מזון מבייגלך עם שומשום, מתחשבים בכך בעת התיבול, כי הם עשירים במלח), הפקאנים ואבקת המרק מומסת במעט מים חמים. מערבבים כדקה ומסירים מהאש. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.
-
- 3. מורחים את חזות העוף במעט שמן זית ומניחים על ריבועי רדיד אלומיניום בגודל 30 ס"מ. מניחים על העוף את תערובת האגוזים, עוטפים ברדיד האלומיניום. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 190 מעלות. פותחים את העטיפה ואופים כרבע שעה נוספת, עד שהעוף רך.
-
- 4. מרפדים צלחת הגשה בעלי חסה ורוקט, מניחים מעל את העוף עם הציפוי ויוצקים מעל את הרוטב שנותר ברדידי האלומיניום. מגישים מיד.