- המרק:
- 1. מרסקים במעבד מזון את הכרישה ומאדים אותה במחבת יחד עם שיני השום כך שיצא מעט הטעם העוקצני הבצלי.
-
- 2. שמים במעבד המזון את כל שאר המרכיבים מלבד העגבניות ומצרפים את הכרישה והשום שבמחבת.
-
- 3. מרסקים למחית ומוסיפים את שמן הזית בזילוף לתערובת.
-
- 4. מוסיפים את העגבניות עד לקבלת מחית חלקה.
-
- 5. מתבלים במלח ופלפל. מצננים במקרר כ-3 שעות.
-
- הקרוטונים:
- 1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
-
- 2. משטחים בתבנית התנור המשומנת בשמן זית.
-
- 3. קולים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות) כ-15 עד 20 דקות.
-
- 4. מצננים לפני ההגשה.
-
- הזוקיני:
- ראה הוראות הכנת קרוטונים.
-
- הגשה:
- מגישים את המרק צונן עם קרוטונים וזוקיני בצד בהגשה עצמית.