קדאיף במילוי קצפת

מתכון באדיבות רשת קפה "לונדון"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קדאיף במילוי קצפת של רשת קפה לונדון.
קדאיף במילוי קצפת של רשת קפה לונדון

מצרכים

  • 1 ק"ג אטריות קדאיף טריות (ניתן להשיג בשווקים)
  • 1/2 1 ק"ג סוכר
  • 1/3 3 כוסות מים
  • מעט מי ורדים
  • 1 ליטר שמנת מתוקה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • תותים לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האטריות: משטיחים את האטריות בעזרת מערוך בשתי תבניות של תנור בגובה של כ- 1 ס"מ.
  • 2. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד להשחמה.
  • 3. מכינים את הסירופ: מרתיחים את הסוכר המים ומי הורדים.
  • 4. כשהמסה עדיין חמה מורחים את הסירופ על האיטרות בצורה יסודית ונדיבה מאוד. מניחים את התבנית בשיפוע קל על מנת שעודף הסירופ ייזל ולא ירכך את האטריות.
  • 5. מניחים לאטריות להצטנן (לא במקרר) ואז חותכים לקוביות.
  • 6. מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת עם 100 גרם סוכר ושקית סוכר וניל עד לדרגת חוזק עמידה.
  • 7. מזליפים על כל קוביית קדאיף כמות נדיבה של קצפת בעזרת שקית זילוף.
  • 8. על הקצפת מניחים קובייה נוספת של קדאיף ומזליפים קישוט קצפת נוסף מעל.
  • ניתן לקשט בתותים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully