- 1. מכינים את האטריות: משטיחים את האטריות בעזרת מערוך בשתי תבניות של תנור בגובה של כ- 1 ס"מ.
-
- 2. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד להשחמה.
-
- 3. מכינים את הסירופ: מרתיחים את הסוכר המים ומי הורדים.
-
- 4. כשהמסה עדיין חמה מורחים את הסירופ על האיטרות בצורה יסודית ונדיבה מאוד. מניחים את התבנית בשיפוע קל על מנת שעודף הסירופ ייזל ולא ירכך את האטריות.
-
- 5. מניחים לאטריות להצטנן (לא במקרר) ואז חותכים לקוביות.
-
- 6. מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת עם 100 גרם סוכר ושקית סוכר וניל עד לדרגת חוזק עמידה.
-
- 7. מזליפים על כל קוביית קדאיף כמות נדיבה של קצפת בעזרת שקית זילוף.
-
- 8. על הקצפת מניחים קובייה נוספת של קדאיף ומזליפים קישוט קצפת נוסף מעל.
-
- ניתן לקשט בתותים.