עגל חלב בדבש

מתכון לעגל חלב בדבש באדיבות מעדניית הבשרים "לבקוביץ 1928".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
חלת דבש. מערכת וואלה!
חלת דבש

מצרכים

  • 1 נתח כתף עגל חלב (כ-2 ק"ג)
  • למרינדה:
  • 2 כוסות יין לבן
  • ½ כוס רוטב טריאקי
  • ½ כוס דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כוס מיץ אפרסקים

אופן ההכנה

  • המרינדה:
  • מערבבים היטב את כל החומרים בקערה.
  • העגל:
  • 1. מניחים את הבשר במרינדה ומשרים למשך לילה אחד במקרר.
  • 2. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • 3. מוציאים את הבשר מהמרינדה ומניחים על תבנית אפיה. אופים למשך 20 דקות.
  • 4. משנים את טמפרטורת התנור ל-170 מעלות.
  • 5. מוסיפים מעט מהרוטב על הבשר, ואופים עוד כשעה ועשר דקות. מגישים חם.
  • חומרים לשמונה מנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully