וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דואט אגסים מבושלים בשרדונה ובמרלו

אגס לבן אגס אדום

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגסים מבושלים ביינות שרדונה ומרלו של גיא פרץ מהולידיי אין אשקלון.
אגסים מבושלים ביינות שרדונה ומרלו של גיא פרץ מהולידיי אין אשקלון

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 12 אגסיס בשלים קטנים ומוצקים קלופים
  • ½ ליטר יין מרלו
  • ½ ליטר יין שרדונה
  • 2 כוסות סוכר
  • 10 מקלות קינמון
  • 10 ג"ר ציפורן שלם
  • 10 ג"ר פלפל אנגלי שלם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים בסיר יין מרלו, 1 כוס סוכר, 5 מקלות קינמון, מחצית מכמות הציפורן ומחצית הפלפל. מוסיפים 6 אגסים ומבשלים כ-½ שעה על להבה בינונית.
  • 2. מבשלים בסיר נוסף את יין השרדונה, 1 כוס סוכר, 5 מקלות קינמון ואת שארית הציפורן והפלפל. מוסיפים את 6 האגסים שנותרו
  • ומבשלים כ-½ שעה על להבה בינונית.
  • הגשה: מניחים על צלחת עמוקה אגס אחד מכל סוג, מוזגים מעט מהנוזל ומקשטים במקל קינמון ועלי מנטה (נענע).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully