מרק ערמונים

הביאו את הסתיו

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה(צילום: צילום מסך)

מצרכים

  • 2 גבעולי כרשה פרוסים (החלק הלבן)
  • 1 כף חמאה (גדושה)
  • 2 שיני שום
  • ½ ק"ג ערמונים קלופים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים קלופים ו/או לבבות ארטישוק ירושלמי קלופים
  • 2 כפות גדושות אבקת מרק עוף
  • מלח, פלפל לבן
  • ½ כוס יין לבן
  • 1 מכל שמנת מתוקה (עמידה)

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את פרוסות גבעולי הכרשה בחמאה עד להזהבה קלה.
  • מוסיפים את שאר החומרים, פרט לשמנת המתוקה וכ-2 ליטר מים. מבשלים כ-30 דקות.
  • 2. בעזרת ממחה חשמלי יוצרים מרקם קטיפתי, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
  • 3.טועמים ומשפרים את התיבול בעזרת מלח ופלפל לבן לפי הטעם.
  • חומרים ל-6 מנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully